ΑΤΕΙΘ

Ερευνητική δραστηριότητα

Το επιστημονικό προσωπικό του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων δραστηριοποιείται ερευνητικά σε διάφορους τομείς της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων όπως:

•  Μελέτη φυσικοχημικών χαρακτηριστικών όξινων γαλακτοκομικών προϊόντων

•  Μελέτη της δράσης φυσικών αντιοξειδωτικών στο ελαιόλαδο

•  Φυσικοχημεία γαλακτωμάτων πρωτεϊνών

•  Προβιωτικά βακτήρια

•  Θερμή εξώθηση βιοδιασπώμενων υλικών συσκευασίας

•  Φυσικοχημεία του αμύλου

•  Εφαρμογή εξελιγμένων ρεολογικών τεχνικών στη μελέτη της δομής διαφόρων τροφίμων

•  Μελέτη ρεολογικών και λειτουργικών χαρακτηριστικών ανακατεργασμένων τυριών και διαφόρων αλοιφών

•  Εφαρμογή προωθημένων στατιστικών τεχνικών στην οργανοληπτική εξέταση των τροφίμων

•  Μελέτη φυσικοχημικών και βιοχημικών χαρακτηριστικών προϊόντων αλιευμάτων

•  Εφαρμογή υπολογιστικών μεθόδων στη Μηχανική Τροφίμων

Ανακοινώσεις

Σύνδεση Γραμματείας



Free business joomla templates